Медиите оспорват властта на политиците. И това е добро. Но така те добиват власт над тях. А тяхната власт от кого се оспорва? 
Goto Thread: PreviousNext
Goto: Forum ListMessage ListNew TopicSearchLog In
Заблудите в рекламите
Posted by: Anonymous User (IP Logged)
Date: December 15, 2008 11:34PM

Здравейте. Вече реших да не гледам телевизия по простата причина, че имам чувството че по - голямата част от телевизионнното време е заето от реклами...тези толкова досадни реклами,които дори не гледаме с внимание,просто се пропиват в съзнанието и се излъчват по време,когато не могат да останат неизгледани.
Замисляли ли сте се,защо си купувате определена стока в магазина? Най - купуваните стоки са тези,на които им върви постоянна реклама.Имена на марки,които дори без да желаем се запечатват в ума ни като най - качествени.Най - голямата заблуда е,че най - рекламираните стоки са най - качествените и най - изгодни на пазара.Ние ги купуваме и дори плащаме за тяхната реклама,защото тя влиза в цената на продукта.Излиза,че ние не плащаме само за един качествен продукт,а по - скоро за един не толкова качествен и неговата реклама.Рекламата за сметка на качеството!Може би трябва по - често да се замисляме,дали купуваме качествена и изгодна стока или просто нейната марка,направена всеизвестна,благодарение на хилядите реклами,които я пласират.Това е тяхната главна цел,за да се продаде нещо,което може иначе да не се купува от хората,защото не е на достатъчно добро ниво като продукт.

Re: Заблудите в рекламите
Posted by: Илия Кожухаров (IP Logged)
Date: December 16, 2008 12:22AM

Дали mindheart би приел(а) следното предложение: да започне да събира материали за една по-пространна студия, в която застъпената теза ("най-много се купуват стоки, които са най-рекламирани") да бъде доказана с надлежни примери?

Сайтово пространство - осигурено. И неограничено!



Sorry, only registered users may post in this forum.
This forum powered by Phorum.