Дали едното е породило другото? (Да речем - за разнообразие.) Или и двете са се появили едновременно? Дали имаме някакво знание по въпроса? Или можем да раждаме единствено хипотези? 
Goto Thread: PreviousNext
Goto: Forum ListMessage ListNew TopicSearchLog In
Predlagam da se organizira obshta sreshta na uchastnitsite v tozi forym - "na zhivo"
Posted by: FRANK LAMPARD (IP Logged)
Date: March 10, 2005 05:23PM

Sashto za da se prese4at vsiakakvi nedorazbirania i neiasnoti-predlagam da se organizira i obshta sreshta-"na jivo" mejdy y4astnitsite tyk v toia forym i predstaviteli na krag-"Nova Magnaura".Kadeto poslednite da zapoznavat vsi4ki s vijdaniata si no i da otgovariat na vsiakakvi vaprosi ot nas-y4astnitsite tyk.Vednaj podobna ideia be zasegnata ot y4astnik tyk-no tia be iztrita ot moderatora vkypom s drygoto pisano ot sashtia y4astnik.Niama syb forym kadeto da se postne tova-zatova si pozvolih da go napisha tyk -da se vidi ot vsi4ki.Dori tazi sreshta moje da stane-traditsia.Dori da se yvedomi i 4ast ot presata-shte stane interesno.I bez tova ne znam kragat tyk da organizirva podobni pybli4ni proiavi.

Re: Predlagam da se organizira obshta sreshta na uchastnitsite v tozi forym - "na zhivo"
Posted by: Илия Кожухаров (IP Logged)
Date: March 15, 2005 10:27PM

Уважаеми господин FRANK LAMPARD,

Много пъти съм обсъждал с някои от колегите си в Кръга идеята за реална среща на участниците във Форума. Изглеждало ни е напълно естествено една серия от виртуални контакти да доведе до подобен акт. Нещо повече, тъй като някои биха могли да се окажат възпрепятствани да присъстват по чисто финансови причини, сме обсъждали и възможността да поемем всички техни разходи по участието им. (Впрочем, на част от участниците във Форума това е предлагано в лична кореспонденция. И аз имам сериозното основание да мисля, че Вие много добре знаете това.)

Ето Ви обаче един проблем пред осъществяването на замисъла (който, държа да Ви уверя, сам по себе си е нещо превъзходно и аз лично го приветствам горещо).
И така, кой може да каже, кое лице се крие зад едно или друго име в този Форум. Например, ако Вие пристигнете в Пловдив, ще покажете ли документ за самоличност на FRANK LAMPARD? (Ако не се окаже, че сте, да речем, известният френски футболист, FRANK LAMPARD!)
Може да попитате: "Кому е необходима подобна легитимация?" Веднага ще посоча – представяте ли си колко FRANK LAMPARD-овци ще се появят, когато просто прочетат във Форума, че всички участници са поканени на среща в Пловдив, с поемане на пътните разходи, обяда, кафе-паузите, а защо не и хотела? И как ще трябва да постъпим, ако дори само двама с претенция към Вашия псевдоним застанат пред входа на конферетната зала?

Ето защо, нека започнем със следното: отговаряйки на предложението Ви, приканвам всеки, който би участвал в подобна среща, да изпрати на contact@newmagnaura.org своите лични данни (действително име, ЕГН, телефони за контакт, евентуална месторабота или учебно заведение). По такъв начин ще можем да съгласуваме и определен дневен ред – за да не се превърне иначе великолепната идея в някаква безсмислена сценка от типа на тези в "Сблъсък" по BTV. (Пардон – bTV.)


Re: Predlagam da se organizira obshta sreshta na uchastnitsite v tozi forym - "na zhivo"
Posted by: FRANK LAMPARD (IP Logged)
Date: March 20, 2005 07:52PM

Prav ste.Taka e-niama kakvo da dobavia drygo.Osven che na teoria niakoi moje da izpolzva licnite danni na daden chovek i da se iavi vmesto nego.E trudno shte-otkradne licnata my karta-no bandite si imat nachini.Edin vapros-Ako ne jelaem nikoi da ni pomaga po nikakav nachin-finansovo-to bili imalo takava sreshta?Pri dadeni-tochni i palni danni.niki7204@abv.bg



Sorry, only registered users may post in this forum.
This forum powered by Phorum.