Всеки участник във Форума на Кръг "Нова Магнаура" може да се запознае тук с определен кръг изисквания от страна на неговите организатори, както и да изкаже свои предложения. 
Goto Thread: PreviousNext
Goto: Forum ListMessage ListNew TopicSearchLog In
Ликвидация по чл. 65
Posted by: Костадин (80.80.149.---)
Date: October 07, 2005 10:43AM

Предложение към учредителите на кръг Нова Магнаура.
Чл. 65 от така наречената конституция на кръга е на път да се случи. Не се напъвайте - заблуждавате се, че вършите нещо. Няма начин едни заблудени хора да научат други заблудени хора как да не грешат. Няма как вие да формулирате заблудите и затова резултатът е едно нескончаемо дърдорене (предимо от председателя) и досадно себеизтъкване (пак от същия), от което остава видима единствено непреодолимата страст на Кожухаров да каже последната дума и да затвърди налагащото се, според народната мъдрост, определение за самия него. А ако вие го подстрекавате към такова поведение - извинете му се. В крайна сметка основната ви мисия е невъзможна, а това обезсмисля съществуването на кръга.
Разгледайте ТЗ и пристъпете към ликвидация.

Re: Ликвидация по чл. 65
Posted by: Илия Кожухаров (Moderator)
Date: July 30, 2007 12:14AM

Уважаеми Костадине,

Нека ми бъде позволено да Ви напиша няколко думи по повод предложението Ви за ликвидация на "Нова Магнаура". Видимо от собствените Ви твърдения, Вие успявате да разграничите "заблудените" от "незаблудените" хора. Във връзка с това искам да Ви помоля следното: бихте ли описал, как успявате да се ориентирате в подобна трудна задача; по какви критерии отсявате едните от другите (хора)? Допускам, че не бихте имал нищо против да споделите опита си.



Edited 3 time(s). Last edit at 09/03/2007 09:16PM by admin.



Sorry, only registered users may post in this forum.
This forum powered by Phorum.