Тук е мястото за онези послания, които по преценка на авторите си не се вписват в нито един от следващите надолу Суб-форуми. 
Goto Thread: PreviousNext
Goto: Forum ListMessage ListNew TopicSearchLog In
Доган посегна на емиграцията
Posted by: pepipetkov (IP Logged)
Date: September 16, 2005 05:20AM

Тъжно е ,че на фона на политическата нестабилност във България, където управлява турската етническа партия на Доган - ДПС, една обичана българска медия бе също "потурчена" . Вестникът на българите във Великобритания - БГ Бен е вече под крилото на ДПС . След финансовите проблеми на медията, собствениците и я поднесоха на тепсия на г-н Северино Кожухаров и г-н Нежди - български етнически турци,съсобственици в счетоводна фирма Прайм адвайзърс, които парадират с контактите си с ДПС и Доган . Невероатно но факт- ДПС издава вестник на българските емигранти във Великобритания . И това е само началото . Пипалата на октопода ДПС достигат до мозъците на най-будната част от българското общество - емиграцията, която ще бъде подложена на невероятна манипулация, подобна на тази, която се извършва във България. Косвено това ще въздейства и на хиляди българи в родината свързани по роднинска или друга линия с емигрантите във Великобритания, които са техен основен източник на средства .
Освен медията, догановите привърженици вече контролират и най-посещаваният български сайт "БГ ХЕЛП", чиито форум е общ с този на весника .
Едва ли тази новина ще трогне някого, след като си имаме новини на турски по националната телевизия, областни управители, министри и вицепремиери от ДПС .
Може би това е естественият ход на събитията, вследствие на слабата акивност на гражданското общество и продажността на политиците ни .

Ако тази тенденция се запази, следва задължителното изучаване на турски език в училищата ни, въвеждане на исляма, като предмет в учебните програми, въвеждане на турското национално облекло (фесове,фереджета и пр .) на обществени места и в институциите, добавяне на полумесеца в герба или националният флаг на България, химн на турски, обрязване, прекръстване... Спирам дотук.

И слепият ще види че Родината ни е подложена на активно турско абсорбиране, ползвайки инструмента Доган и незаконната му партия - ДПС

Нито един истински българин не би допуснал това!

ДОЛУ ЛАПИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ !

Re: Доган посегна на емиграцията
Posted by: pisymtse (IP Logged)
Date: August 24, 2006 03:46AM

izvinjavajte, obache tova e mnogo rasistka gledna tochka.
da dps e korumpirana i skapana partija, kojato ne pravi nishto dobro nito za stranata, nito za masovija si izbiratel - t.e. tja e tochno kato ostanalite bylgarski partii. tova, che v neja povecheto sa turtsi i obira etnicheskija vot stranata ne ja pravi nito po-dobra, nito po-losha ot bsp, ndsv, sds, dsb i t.n.

Re: Доган посегна на емиграцията
Posted by: Илия Кожухаров (IP Logged)
Date: December 08, 2008 12:07PM

И все пак - остава един въпрос: защо в конституциите на редица държави съществува изрична забрана срещу създаването и функционирането на партии на етническа и/или религиозна основа?

Лично моят отговор е: защото етническите и религиозните конфликти са всъщност неуправляеми и нерешими конфликти. И още: защото при тях хора биват въвличани в баталии от ирационално естество. Кой би могъл да отсъди дали нечий бог има повече достойнства от някой друг бог? (Кой би могъл да каже дали една неизвестна величина е по-голяма или по-малка от друга неизвестна величина?)



Sorry, only registered users may post in this forum.
This forum powered by Phorum.