И все пак, защо ли Темида е със завързани очи? Дали не и заради това - ако се окаже, че се е заблудила, да има извинение. (Не е могла да вижда добре!) 
Goto Thread: PreviousNext
Goto: Forum ListMessage ListNew TopicSearchLog In
Продължава ли нашия живот след смъртта и ако не защо?
Posted by: Бачо Киро (IP Logged)
Date: May 05, 2004 04:12PM

Искам да разбера и вашето мнение по този вапрос!

Re: Продължава ли нашия живот след смъртта и ако не защо?
Posted by: Илия Кожухаров (IP Logged)
Date: May 07, 2004 05:14PM

Не е много ясно, защо този въпрос трябва да се поставя във Форум "Заблудите в правораздаването" - има поне два форума на "Нова Магнаура", в които той би стоял по-естествено. (Освен ако се търси правната му интерпретация във връзка с принципните спорове около смъртната присъда като съдебен акт. В питането обаче не се долавя такъв нюанс.)
Независимо от всичко, специално ще открием Форум "За смъртта". Още днес.
И ако Бачо Киро има добрината да пренесе там питането си, там ще се пренесем и всички останали с мненията си.

Re: Продължава ли нашия живот след смъртта и ако не защо?
Posted by: Илия Кожухаров (IP Logged)
Date: May 09, 2004 11:45AM

Преди два дни предложих на Бачо Киро да премести своята тема и питането си в специално открития за него Форум "За 'смъртта'". Към днешна дата той още не го е сторил. Затова, ще го сторя аз. От негово име.
Попътно ще поправя някои граматически грешки, които Бачо Киро е допуснал в изписването на темата си. А ако това го подразни, нека има добрината за сподели протеста си във Форум “Заблудите в образованието” (Тема “Какво мислим за езика в чата и форумите?”).


Re: Продължава ли нашия живот след смъртта и ако не защо?
Posted by: anonim1 (IP Logged)
Date: May 20, 2004 05:22PM

ЖИВОТЪТ СЛЕД СМЪРТТА?

Има достатъчно сведения за това, че 200-та грама "лична информация" отиват в "световна информационна банка", която преди е наричана "акаша".

От горните не-общоприети представи следва, че задгробният живот продължава във вид на "файл". Този файл може да се чете от специални четци- медиуми, не знам да може да се допълва, но може да се премества в новосъздавани хора (бебета).

Като във всяка сериозна информационна система, защитата е на ниво, но не е непреодолима. Има индикации, че секретът на непроизволното разчитане на личната информация на живия човек, в обозримо бъдеще ще бъде разгадан. Тогава ще се получат и аргументи за механизмите на горните процеси.

аноним1.

Re: Продължава ли нашия живот след смъртта и ако не защо?
Posted by: Илия Кожухаров (IP Logged)
Date: May 20, 2004 10:54PM

Драги Аноним 1,
Може би не сте забелязал(а), че темата: "Продължава ли нашият живот и след смъртта и ако не - защо?", е преместена в специално създадения за това Форум "За смъртта". Така че включвайте се с Вашите послания именно там. (В противен случай, мислите ли, че някой ще ги открие във форум, озаглавен като "Заблудите в правораздаването"?)



Sorry, only registered users may post in this forum.
This forum powered by Phorum.